45 anys aportant solucions amb fusta


Inicialment, a Fusteria Esquius, ens dedicàvem exclusivament a la fusteria tradicional i altres treballs amb fusta. Per tal d’evolucionar i anar avançant tecnològicament en el nostre sector, buscàvem les millors solucions per millorar les nostres capacitats de fabricació, actualitzàvem contínuament els processos de mecanització amb fusta, per oferir sempre el millor producte i les millors solucions del mercat a tots els clients. 

En els anys 90, l’empresa va començar a introduir-se i el sector de la fusteria per a exteriors, jardins, parcs públics… treballant amb fustes tractades especialment per a aquestes finalitats a l’aire lliure, col·laborant amb empreses de la nostra proximitat com és IMSA.

Vam fer projectes en els Jocs Olímpics de Barcelona 92, diversos parcs i jardins de Catalunya, com per exemple en el municipi de Flix, on vam construir la Passarel·la a la Ribera de l’Ebre.

També a Port Aventura hem realitzat diferents projectes a la zona de la Polinèsia i el FarWest.

A partir del Segle XXI vam començar amb projectes d’estructures de fusta en teulades per a habitatges i edificis públics.

La col·laboració amb empreses properes dins de la nostra comarca ens ha portat a formar part en projectes com MODUBLOC.  

Durant aquests últims anys, l’evolució en processos automatitzats ens ha aportat noves possibilitats per mecanitzar la fusta, agilitzant la producció, precisió, i millorant infinitament els acabats gràcies a la Maquinària de Control Numèric. 

Si té qualsevol idea o projecte a realitzar amb fusta, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per assessorar-se sense cap compromís, i li oferirem els nostres serveis.

Alguns projectes...


Servicios Profesionales


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer ultrices malesuada ante quis pharetra. Nullam non bibendum dolor. Ut vel turpis accumsan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer ultrices malesuada ante quis pharetra. Nullam non bibendum dolor. Ut vel turpis accumsan, efficitur dolor fermentum, tincidunt metus ut vel turpis accumsan, efficitur dolor fermentum, tincidunt metus. Etiam ut.

Departamento de I+D+I